Om mig

Jag är en 40-årig väldigt löparintresserad tvillingpappa, numera separerad, boende i Sollentuna, uppvuxen i Norrland. Vet inte vilken ambtion jag har med denna blogg men råkar du ha hittat hit så blir jag glad. Jag försöker annars att hitta min väg i löpningens mysterier och vill försöka att utvecklas så bra jag kan utifrån de möjligheter jag har med småbarn och heltidsarbete. Mitt huvudmål är än så länge att gör en så bra tid som möjligt på maraton men har även en del ambitioner på 10 km, halvmara och Lidingöloppet.

fredag 7 januari 2011

Ingen bor i Skogen

Löpningens sammanträffanden och märkliga tillfälligheter är ibland roliga. Jag pratade tidigare ikväll med min bror och han tipsade mig om att läsa Mårten Klingbergs blogg från Runners´ World. Mårten är som säkert många känner till en hängiven löpare och han är dessutom, visade det sig, ett hängivet fan av Klungan/Mammas nya kille. Sammanträffandet ligger i att min bror Mattias är en av medlemmarna i denna humorgrupp och springer själv en del eller snarare så gjorde han det förut. Nu åker han mer skidor, cyklar och simmar. Min bror var under sin ungdomstid dessutom en av de bästa i Sverige på 800 m med ett personbästa på 1,56. Klippet som Mårten har lagt upp från You Tube visar den ena av min brors karaktärer (den andra är Mikal Hjort som vill bli uppfostrad av djur) i humorserien Ingen bor i skogen, där han sitter i sitt eländiga boende och beklagar sig över vilket hemskt liv han har haft och att han inte har skrattat sedan 1973.Mattias skriver dessutom en kommentar till Mårtens inlägg i vilken han i sin tur nämner min blogg. Vore ju coolt om Mårten hittade hit :) Så nu är cirkeln sluten och jag vill varmt rekommendera er som inte sett Ingen bor i skogen att se den på svtplay. Ett annat alternativ är såklart att lyssna på Mammas nya kille. Klungans nya föreställning kan ses fr.om 2:a februari i Umeå och därefter på dansens hus i Stockholm.

2 kommentarer:

  1. Ja den är rolig, framför allt gillar jag karaktären som vill bli uppfostrad av ett djur. Jag tror jag träffade några såna karaktärer när jag pluggade i Umeå:)

    SvaraRadera
  2. Kul att du pluggat i Umeå Johan. Det gjorde jag med :) Vilka år? Jag pluggade lite blandade kursers mellan 92 och 97.

    SvaraRadera