Om mig

Jag är en 40-årig väldigt löparintresserad tvillingpappa, numera separerad, boende i Sollentuna, uppvuxen i Norrland. Vet inte vilken ambtion jag har med denna blogg men råkar du ha hittat hit så blir jag glad. Jag försöker annars att hitta min väg i löpningens mysterier och vill försöka att utvecklas så bra jag kan utifrån de möjligheter jag har med småbarn och heltidsarbete. Mitt huvudmål är än så länge att gör en så bra tid som möjligt på maraton men har även en del ambitioner på 10 km, halvmara och Lidingöloppet.

torsdag 9 december 2010

Tandvärken borta!

Dagens tandläkarbesök innebar till min stora glädje att jag faktiskt blev av med min tandvärk och känner mig för första gången på flera dagar som en hel människa. Tyvärr blev det ändå löpvila idag p.g.a tidsbrist men imorgon ska jag nog få till ett pass. Funderar starkt på att springa ett progressivt pass med start i strax under 5-fart och jobba mig ner mot 4-fart. Snabbare än så tror jag inte det blir.
Har väl egentligen inget behov av att göra dagliga uppdateringar i min blogg men så här i början är det väl kul att få skriva något. Jag är väldigt glad över att så många har reagerat positivt på min blogg och peppat mig. Verkligen roligt måste jag säga. Men nu är klockan mycket och idag fick det bli ett litet kortare inlägg. Kommer nog snart med en årssammanfattning över de tävlingar jag deltagit i så småningom.

6 kommentarer:

 1. Kul med en ny blogg att följa. Själv bloggar jag på triathlonodda.blogspot.com. Skönt att tandvärken är borta.

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket Fredrik! Kul med en triathlet. Ska kolla in din blogg med :)

  SvaraRadera
 3. Hmm, egentligen skulle man starta en löparblogg där alla skulle vara så elaka och otrevliga som möjligt. Bara som omväxling :)

  Ha det gott i skorna. Ja just ja, tog tandläkaren alla tänderna?

  SvaraRadera
 4. Grattis till smärtfriheten.
  Du, jag ska springa Sahara Marathon, 28/2. Det du!

  SvaraRadera
 5. Hej Tomas!
  Hur kom du på namnet? Finns det någon tanke förutom en mix av löpning?

  Jag tolkar bloggens namn lite som en "blogg om distanslöpning, intervaller, fartlek, etc, etc".

  SvaraRadera
 6. Ha ha Badgear ja kanske man borde :)

  Antar att det är du Jens Holm? Men Sahara Marathon har jag hört om förut hmm blir det av nu?

  Ja ungefär så kan du nog tolka den Lennart. Namnet är fritt för tolkning. Tyckte nog att namnet var lite roligt också och jag gillar mixen som löpning innebär.

  SvaraRadera