Om mig

Jag är en 40-årig väldigt löparintresserad tvillingpappa, numera separerad, boende i Sollentuna, uppvuxen i Norrland. Vet inte vilken ambtion jag har med denna blogg men råkar du ha hittat hit så blir jag glad. Jag försöker annars att hitta min väg i löpningens mysterier och vill försöka att utvecklas så bra jag kan utifrån de möjligheter jag har med småbarn och heltidsarbete. Mitt huvudmål är än så länge att gör en så bra tid som möjligt på maraton men har även en del ambitioner på 10 km, halvmara och Lidingöloppet.

tisdag 31 maj 2011

Några filmer från maran!


Några dagar har passerat sedan urladdningen i lördags. Jag har nog i ganska stor utsträckning gått omkring och småmyst och tillåtit mig själv att känna mig enormt stolt över min prestation. Jag har berättat för alla jag träffat om mina 3,05,15, lagt ut tiden som statusuppdatering på Facebook och fått en massa gratulationer och beröm över min insats. Nu är det såklart dags att gå vidare.  Löpningen har dock fått vila men kanske ger jag mig ut på en lugn runda imorgon, vi får se. Jag inser också nu att maran under 3 timmar nästa år inte längre känns som någon omöjlighet, snarare som en oundviklighet.

Jag berättade kort om att min bror filmade mig under maran. Jag avslutar min egocentriska marakick genom att visa den filmen här. Precis när Mattias filmar mig kommer jag i kapp min gamla kollega Kristoffer Tunander, en löpare som jag inte i min föreställningsvärld kunde tro att jag en gång skulle kunna springa snabbare än på maran. Jag slog honom nu med drygt 2 minuter JDessutom hittade jag mig själv på 2 filmer på YouTube med hjälp av Olov som lagt ut dessa på sin blogg. Den första filmen visar passeringen vid ca 18 km. Jag syns till vänster i bild med ett orange linne efter ca 7.30. I den andra filmen kan man se mig vid 41,9 km efter ca 3.30.

Avslutningsvis kan jag bara kort konstatera att träning lönar sig och jag ser verkligen fram emot nya utmaningar och nya tävlingar. Var och när får framtiden utvisa. Jag är i alla fall minst sagt peppad på att utveckla min löpning ytterligare.

2 kommentarer:

 1. Sub3 2012 alltså! Härligt utmanande men inte omöjligt mål!
  Hittade mig själv (efter ca 7:30 vid 41,9) på filmerna också, kul. Ska försöka lägga upp en youtube-länk i min blogg senare. Om jag lyckas med det vill säga... :)

  SvaraRadera
 2. Hej.
  Jag tror du finns med i det här bildspelet också.

  http://www.jarletun.se/Reine/PhotoLog/StockholmMarathon2011/index.html

  SvaraRadera